Oudejaarsblogferance? Huh?

Bedankt

Oudejaarsblogferance?

Ben ik nou een oudejaarsblogferance aan het typen? Dat is toch helemaal geen woord? Ik weet wel zeker van niet, maar als dagobertducktaks al het woord van het jaar kan worden, mag ik ook wel woorden gaan verzinnen. Even over het jaar 2014. Wat een jaar! Een jaar waarbij ik direct terugdenk aan het Wereldkampioenschap Voetbal in het zonovergoten Brazilië, waar onze oranjeleeuwen onder leiding van opperleeuw Louis zowel vriend als vijand verrasten. Daarnaast is 2014 voor mij ook het jaar van afronding. Het afronden de Hbo-opleiding Ruimtelijke Ordening & Planologie. Weliswaar met meer vertraging dan de NS, maar op die manier gun ik het belabberde Nederlandse OV ook een pluimpje. Toch verdwijnt dat pluimpje als sneeuw voor de zon zodra er maar 1 blaadje van de boom valt of zodra het kleinste sneeuwvlokje een sterk verouderde wissel raakt. Niet afdwalen, Wouter. Positief blijven!

Positief blijven in een mooi jaar met pieken en dalen. Een jaar waarin ik volop en met veel plezier gewerkt heb bij Onderzoeksbureau I&O Research in Enschede. Een tijdperk dat vanochtend na mijn laatste ochtendshift ook alweer is afgesloten. Exact 3 jaar na mijn afscheid bij de C1000 is mijn volgende werkperiode alweer ten einde. Jammer genoeg worden in ons Nederland regelingen getroffen, waardoor mensen met een baan en een tijdelijk contract ineens voor een half jaar werkloos kunnen worden. En dit terwijl men zo graag de werkeloosheidscijfers wil zien dalen. Met mij zijn meerdere collega’s hiervan de dupe. Ik zal hierover verder niet teveel woorden vuil gaan maken. Het was een mooie periode, waarvoor ik de collega’s graag wil bedanken. Bedankt voor een mooie werkperiode, bedankt voor een mooi 2014 en succes in de verdere toekomst!

Nu, zo kort na het afronden van mijn studie, zit ik middenin de jacht op een passende baan. Zometeen neem ik even pauze. Een pauze, om tezamen met vrienden het jaar op een passende wijze af te sluiten onder het genot van een hapje, een drankje (of iets meer) en de zwoele klanken van de Top 2000 op Radio 2. Vooruit dan, nog één shout-out naar het mooie 2014, voordat we een compleet nieuw 2015 in gaan, met de gebruikelijke nieuwe ronden en nieuwe kansen. Ik heb geen specifieke voornemens. Mijn devies is: “wees gewoon jezelf en geniet!”.

Geniet om te beginnen hier maar weer eens van!

Goosebumps all over!

Have a happy and healthy 2015!

5 reacties op ‘Oudejaarsblogferance? Huh?

 1. Joke schreef:

  Jij ook bedankt, Wouter. Echtj ammer voor je. Tja, die regels, het is niet anders. Veel succes met het vinden van een andere baan, Wie weet, in het nieuwe jaar…. ! Goeie jaarwisseling. Groeten, Joke (tH)

  Geliked door 1 persoon

 2. Marcelinho schreef:

  Leuke eindejaarsblog Wouter. Doodzonde dat de nieuwe flexwet en het beleid van onze werkgever oorzaak is van je ongewilde vertrek.
  Heel veel succes met alles.
  En als jij blijft bloggen blijf ik je hier volgen.

  Nou tabee dan kerel! Het ga je goed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s